Poziv kompanijama za učešće na izložbenom sajmu (EXPO)

Digitalni samit Tirana 2020. godine

Vlade šest ekonomija Zapadnog Balkana (Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Kosovo, Makedonija i Srbija), uključene u Berlinski proces, u kontinuitetu rade na ubrzanom razvoju regionalne saradnje i promovisanju zajedničkih projekata u oblastima od zajedničkog interesa, a naročito u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija (IKT), kroz stub Digitalna integracija.

Digitalna integracija, razvoj digitalnih vještina i informacione bezbjednosti, IKT usluge, razvoj i povezivanje IKT infrastrukture na regionalnom nivou, neke su od oblasti u kojima se očekuju brzi, mjerljivi i održivi rezultati.

U tom cilju, u Tirani će se 2. i 3. aprila 2020. godine održati Digitalni samit na kojem će učestvovati predstavnici vlada regiona, međunarodnih i regionalnih organizacija, evropske administracije, kao i predstavnici kompanija iz regiona i zemalja koje su uključene u Berlinski proces.

U okviru Digitalnog samita u Tirani biće organizovani sastanci, okrugli stolovi, prezentacije, panel diskusije i izložbeni sajam (EXPO), koji će biti otvoren za javnost. Poziv g-đe Ines Mucostepa, Predsjednice unije privredne i industrijske komore Albanije, za učešće na Digitalnom samitu, nalazi se u prilogu.

EXPO predstavlja jedinstvenu priliku kompanijama u digitalnoj industriji da predstave svoje inovativne proizvode i usluge, ali i da se povežu sa potencijalnim partnerima, koji će uzeti učešće na samitu.

Detaljne informacije o organizaciji, uslovima učešća i načinu prijavljivanja na EXPO, možete naći na linku: http://digitalsummitwb6.com/expo/

Potrebno je da zainteresovane kompanije izvrše online registraciju najkasnije do 10. marta 2020. godine.

Poziv za učešće možete preuzeti ovdje

Za više informacija pišite na [email protected]

Izvor: Privredna komora Crne Gore

Pretraži