Pridružite se tehnološkoj revoluciji u sportu

Sports Tech webinar 7. maja od 16h

Naučno-tehnološki park Beograd, u saradnji sa izraelskim partnerom Colosseum Sport, organizuje besplatan Sports Tech webinar – Catch the momentum of sports-tech revolution za sve profesionalce u sportu, sportske organizacije, udruženja, preduzetnike, bivše i aktivne sportiste, kao i studente zainteresovane za razvoj novih tehnoloških rešenja u sportskoj industriji.

Online seminar će biti održan 7. maja od 16h na ZOOM platformi. Učešće je besplatno uz obavezne registracije na LINKU.

Cilj je da motivišemo i podignemo svest o važnosti i primeni, kao i preduzetničkom potencijalu koje donosi rastuća industrija sportskih tehnologija, upoznajući sportske profesionalce sa aktuelnim biznis i tehnološkim trendovima kroz izazove i potvrđene, uspešne primere iz prakse. Okupljajući lidere industrije, online event će pokrenuti ideje i sinergiju za razvoj i primenu novih biznis i tehnoloških rešenja kako bismo zajedno iskoristili momentum rastućeg uticaja sportskih tehnologija za bolji učinak svih aktera u sportskoj industriji.

U fokusu će posebno biti novi načini za pristup i angažovanje fanova, smart media analytic, razvoj sportista i digitalizacija sportskih organizacija, liga i takmičenja. Naš izraelski partner predstaviće okosnice „tehnološke revolucije“ u sportu i prilike za nove modele poslovanja, govoriće predstavnici vodećih svetskih organizacija i kompanija u ovim oblastima, LaLigaNielsen SportUnder Armor,  uz predstavljanje i uspešnih loklanih sports-tech rešenja iz Srbije.

Agenda webinara dostupna je OVDJE.

Oblikujmo zajedno budućnost sporta!

Sports tech webinar se organizuje u okviru Colosseum Sports Tech Serbia, prvog programa podrške sports-tech startapima, koji Naučno-tehnološki park Beograd realizuje u saradnji sa izraelskom organizacijom Colosseum Sport. Ova inicijativa podržana je i kroz projekat “Tehnopark Srbija 2 – podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova” od strane Vlade Švajcarske Konfederacije, u cilju podsticanja tehnološkog preduzetništva.

Izvor: Naučno-tehnološki park Beograd

Pretraži