EON-XR Global Event

Direktor NTP-a Velibor Bošković učesnik globalnog događaja

EON Reality, globalni lider u agumentovanoj i virtuelnoj realnosti zasnovan na transferu znanja i vještina za industriju i obrazovanje, održao je inauguracioni EON-XR Global Event.

EON Reality proveo je  20 godina razvijajući de-facto standard za AR/VR obrazovna i industrijska rješenja koja podržavaju uređaje od mobilnih telefona do ekrana i objekata velikih razmjera. Sa više od 20 lokacija širom svijeta, EON Reality je kreirao najveću AR/VR biblioteku za obuku sa preko 8.000 aplikacija i 40 miliona korisnika širom svijeta.

EON Reality je putem Global Event-a ugostio 5.000 svojih glavnih partnera, klijenata i industrijskih veza.

Među mnogobrojnim partnerima iz regiona, direktor Naučno-tehnološkog parka Velibor Bošković imao je priliku da bude dio postave partnerske prozivke tokom događaja.

Pri obraćanju direktor NTP-a naveo je da se nada da će Crna Gora uskoro postati ponosan član EON zajednice. Takođe, istakao je da bi partnerstvo sa EON-XR donijelo mnoge benefite za naše studente, fakultet i zajednicu uopšte.

Na današnjem online događaju pored detaljnog prelaženja nedavnog ažuriranja EON-XR 8.2, prikazane su i prezentacije o budućnosti EON-XR iz izvršnih odeljenja EON Reality, razvoja proizvoda i uspješnosti klijenata kako bi se pružio uvid u nove ponude iz svakog ugla.

Pretraži