Colosseum Sports Tech Serbia Score Day danas u 16h preko Zoom-a

Upoznajte 7 startapova iz Srbije koji oblikuju budućnost sporta, esporta i gaming-a

Pridružite se Colosseum Sports Tech Serbia Score Day-u 18. februara od 16h i upoznajte srpske startapove koji oblikuju budućnost sporta!

Na događaju će se predstaviti 7 startapova iz Srbije koji razvijaju inovativna tehnološka rješenja za sportsku industriju: Vigour, Skor, LeanOn, ServerBytes, BallSkiller, Fenomeno, Miracle Dojo.

Njihove inovacije procjenjivaće ugledni investitori i eksperti sports-tech industrije: Daniel Muniz Silva – preduzetnik i investitor u YNN Ventures, Alex George – Credo Ventures, Ray Walia – CEO Launch Ventures i Juli Ferré Nadal, sports-marketing ekspert u FC Barselona.

Kao svojevrsni show-case, Score Day se organizuje u okviru Colosseum Sports Tech Serbia programa u cilju promocije sportskih tehnoloških inovacija iz Srbije i povezivanja lokalnih sports-tech startapova sa potencijalnim svjetskim partnerima i investitorima.

Colosseum Sports Tech Serbia je jedinstveni program podrške startapovima koji inoviraju u oblasti sporta, čiji je cilj da podstakne inovacije u sportu povezivanjem svih relevantnih igrača u industriji sportske tehnologije i pružanjem podrške u ranim fazama razvoja. Program je rezultat saradnje Naučno tehnološkog parka Beograd (NTP Beograd) i Colosseum Sport – vodeće sports-tech organizacije u Izraelu.

Timovi koji će se predstaviti:

Vigour:
Vizija tima je da postane novi standard u fitnes industriji. Vigour razvija rješenje za radikalno poboljšanje efekata fizičkog treninga sa posebnim mehanizmom koji kombinuje sistem opruga i računarsku kontrolu.

ServerBytes:
Za kompanije koje razvijaju video igrice, Server Bytes predstavlja “backend-as-a-service” platformu koja nudi sve potrebne funkcije, kao plugin-ove, poput tabela sa rezultatima, međgućnost za više igrača itd. Jedan alat za sve, bez pisanja prilagođenih pozadinskih datoteka od nule.

LeanOn:
LeanOn ima misiju da pomogne fitnes trenerima da grade svoj brend oko svog poslovanja. Predstavlja SaaS rešenje za fitnes industriju koje profesionalcima pruža pristup visoko prilagođenom softveru za njihovo jedinstveno pozicioniranje na tržištu.

Fenomeno:
Fenomeno demokratizuje investicione procese u fudbalere. Tim razvija crowd-investing platformu za mlade fudbalske igrače, u nastojanju da obezbede finansijsku podršku i demokratizuju ulaganja u profesionalni fudbal.

BallSkiller:
Tim košarkaških profesionalca sa vizijom da unaprijede košarkaške vještine koristeći najsavremenije tehnologije. BallSkiller je mobilno rešenje zasnovano na AI koje pruža stručno znanje i pomaže korisnicima da unaprijede tehniku šuta.

MiracleDojo:
Gaming sudio koji je razvio prvu karate igricu za mobilne uređaje ikada. Nakon velikog uspjeha prve verzije, tim sada razvija mobilnu igru KarateDo Legends, smještenu u svijet fantazije pod uticajem Autentičnog karatea. Prateći brend, najbolji karatisti u stvarnom životu su superheroji u igrici.

Skor:
Tim želi da donese novo iskustvo i digitalizuje igranje pikada. Skor razvija pametni sistem, postavljen na dasku za pikado kao dodatak, sa zadatkom da rekreativnim igračima pruži osjećaj profesionalne igre i poboljša socijalizaciju.

Prijave su dostupne na LINKU.

Pretraži