Otvorene prijave za EIT Jumpstarter radionicu

EIT Jumpstarter je vodeći, među-industrijski predakceleracijski program Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju

Kao strateški partner programa za Crnu Goru, IPC Tehnopolis će 6. aprila organizovati online Pre-Jumpstarter radionicu, na kojoj će detaljno predstaviti sve informacije o programu.

Na tročasovnoj radionici učesnici će se upoznati sa EIT Jumstarter programom, uslovima takmičenja, kriterijumima za prijavu, načinu apliciranja, a savladaće i neke osnovne preduzetničke vještine i dobiti uvid u lokalni startatap ekosistem.

Deset najboljih ideja će učestvovati u EIT Jumpstarter takmičenju i imati priliku da osvoji glavnu nagradu u iznosu od 10 000 EUR!

Pored novčane nagrade, učešće u ovom programu otvara vrata ka evropskim tržištima i najbolje timove povezuje sa tri velika industrijska partnera EIT zajednice, kako što su GE Healthcare, Siemens, Philips, Roche, Bosch, Nestle, Pepsico i Maspek, između ostalih.

Program je namijenjen idejama iz sedam oblasti i to: health care, food, raw materials, energy, urban mobility, manufacturing industries i new European Bauhaus.

Pre-Jumpstarter radionica je posvećena svim pojedincima i timovima koji imaju inovativne ideje: istraživačima, studentima master i doktorskih studija, inovatorima i preduzetnicima, koji imaju ideju iz jednog od gore navedenih sektora i  planiraju da pokrenu biznis u skorijoj budućnosti. Potrebna vam je samo ideja i ništa drugo!

Registracija za online radionicu dostupna je na LINKU.

Prijave za EIT Jumpstarter predakceleracijski program su otvorene do 16. aprila.

Pretraži