Startup

Poseban strateški cilj Naučno-tehnološkog parka predstavljaju inovativne i tehnološki orijentisane preduzetničke ideje koje ulaze u proces komercijalizacije.

S tim u vezi, razvoj Start Up kompanija kao nezaobilaznih generatora privrednog, naučno-tehnološkog i ukupnog razvoja privrednog i poslovnog ambijenta biće u posebnom fokusu rada Naučno-tehnološkog parka.

Naučno-tehnološki park će biti mjesto iniciranja, kreiranja i realizacije, za sve kreativne, odvažne i inovativne pojedince, timove i kompanije.

Naučno-tehnološki park će biti mjesto iniciranja, kreiranja i realizacije, za sve kreativne, odvažne iinovativne pojedince, timove i kompanije.

Startup NTPCG
Kompanije NTPCG

Kompanije

Naučno-tehnološki park biće mjesto okupljanja visokotehnoloških kompanija, koje svoje poslovanje baziraju na inovacijama, razvoju i primjeni savremenih tehnoloških dostignuća.

Pod jednim krovom, okupićemo kompanije, timove i pojedince, čija vizija je usmjerena na rast poslovanja, jačanje konkurentnosti i internacionalizaciju poslovanja.

Time želimo da doprinesemo osnaživanju crnogorske ekonomije, ali i jačanju sinergije među ključnim akterima privrednog života Crne Gore. Koristeći infrastrukturne resurse Naučno-tehnološkog parka, kompanije će uživati u inovativnom ambijentu za ostvarivanje ambicioznih poslovnih ciljeva. Radite i stvarajte u ambijentu koji odiše pozitivnom energijom i stvaralačkim duhom.

Kako postati član?

  • Popunite aplikacioni formular

  • Naš tim će Vas kontaktirati

  • Potrebno je prikupiti i malo dokumentacije

  • Vrednovanje aplikacije

  • Spremite se da budete dio kreativnog i stimulativnog ambijenta u kojem se marljivo radi

Kontakt
Postani član Naučno tehnološki park Crne Gore

Za dvadeset godina od sad bićete više razočarani stvarima koje niste uradili nego onima koje jeste. Zato odbacite sidro. Otplovite iz sigurne luke. Uhvatite vjetar u svoja jedra. Istražujte. Sanjajte. Otkrivajte.“

 

Mark Tven

DETALJNIJE O PODRŠKAMA